Alla inlägg under september 2007

Av åsa - 10 september 2007 10:02

Idag är jag riktigt mallig över mej själv. Fixar alla moment med kameran och datorn utan att behöva ropa på dottern. Hon blir lite irriterad och tycker att jag är en smula hopplös. Har börjat att sticka på en kofta som jag har suktat efter länge från Vouge knitting. Silver belle. Fast just nu ser den ut som en konstig grå korv. Det är 480 maskor från början så det är väääldigt långa varv. Kommer ca 3 cm på ett nystan.

ANNONS
Av åsa - 7 september 2007 07:57

Det här är bland det vackraste jag vet. Rönnen, på hösten innan den har blivit gul. Kunde inte låta bli att sätta in en bild. Tycker inte så mycket om hösten i övrigt. Det är bara kallt och blåsigt. Men just idag är det strålande sol, fast bara 2 plusgrader och det har varit frost inatt. Har stickat ett par knästrumpor som nästan ser som rönnen på gården. Enkel slätstickning,blev snyggast så.

ANNONS
Av åsa - 7 september 2007 07:51

Så här ser det ut hos oss varje morgon nu när skolan har börjat. När ytterdörren stängs så gråter hunden en liten stund, sedan börjar hon samla ihop flickornas ägodelar i sin bädd. Där ligger hon och suckar ett bra tag innan hon blir glad igen.

Av åsa - 5 september 2007 16:49

Har fått tilldelat min hemliskompis och jag blev riktigt glad när jag såg vem det blev. Känner inte vännen ifråga men brukar kolla in hennes blogg. Har idag shoppat lite garn som jag ska skicka till henne när det kommer. Har försökt fixa lite med bloggen. Det händer konstiga grejer här. Endel bilder försvinner och en del blir suddiga. Vet inte vad det beror på.

Av åsa - 2 september 2007 16:14

Blir lite glest med bloggning så här i semestertider. Har varit med familjen till Cypern för att lapa lite sol och värme för det har det sannerligen inte varit särskilt gott om här uppe inorr. Räknade ut att ungefär fem ordentliga soldagar har vi haft. I Cypern var det mellan 35 och 45 grader varmt. Jättehärligt för jag är inte den som lider när det är varmt. Har gjort min Lady Eleonor färdigt och den blev jättemysig. Hade nog kunnat göra den lite längre men allt mitt garn har tagit slut.

Nu har jag börjat sticka en swallowtailsjal som jag har sett att flera andra bloggare har stickat. Den gör jag i det brungråa silket som jag köpte från www.solsilke.se. Får nog göra lite ändringar så att den inte blir så liten.

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Åsassticksida med Blogkeen
Följ Åsassticksida med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se