Alla inlägg under oktober 2007

Av åsa - 12 oktober 2007 20:37

Äntligen fredagkväll och barnen och jag har kommit hem till vårat hus här ute på landsbygden. Den lilla sprang in och ropade hem ljuva hem. Det kan man ju lugnt säga. Maken har eldat i kaminen så det var varmt och skönt inomhus. Ute är det ca -4grader. Snökanonerna går för fullt i slalombacken som ligger några hundra meter från vårat hus. Ska nog gå upp på berget någon dag och ta ett kort för det är jätteläckert när det sprutar konstgjord snö.

Nu till min lilla investering. Insåg att livet blir väldigt mycket enklare med en nystmaskin så jag har köpt en sådan från www.garnkorgen.se. Jättefin är den och väldigt rolig att använda. Sen insåg jag att man behöver en nystvinda för att det ska bli ännu enklare. Det var svårare att hitta. Men så kan man ju ha tur som en tokig ibland. Maken, som är från Värmland, var ner med den 15-åriga dottern förra veckan och hälsade på farmor och tänk att hon hade den mest bedårande lilla vindan jag har sett. Endast 20 cm hög och fungerar hur bra som helst.

ANNONS
Av åsa - 9 oktober 2007 13:10

Ett litet inlägg så här en väldigt solig och fin höstdag. Sitter i familjens övernattningslägenhet och provar den nya datorn som jag har lyckats att koppla ihop. Och tror det eller ej även lyckats med att få in internet och virusskydd på. Jag och barnen bor iden under veckorna eftersom det är så långt till skolan. Den yngsta dotter får inte pendla 12 mil om dagen för att gå skola så kommunen står för lägenheten. Kärlekslivet får tyvärr stå emellan men förhoppnings blir det väl mer intensivt när man träffas. Det är ju faktiskt fler än vi som har det så här. Stickar en hel del men kameran har jag ju glömt hemma i huset förstås. Det är inte klokt vad besvärligt det är när man har grejor på olika ställen.

ANNONS
Av åsa - 8 oktober 2007 09:14

Äntligen var då ett par vantar färdiga. Det har dom varit ett tag men jag har haft lite problem med datorn så jag har inte kunnat skriva eller lägga in nån bild. Frisk är jag också och det är det bästa. Har börjat på nya vantar i annan färg för dom är himla roliga att sticka och det går ganska snabbt. Fast dottern tänker lägga beslag på dom här och sonen vill ha ett par som är svarta och vita. Den lilla vill bara ha fingervantar. Vädret är trist och gråmulet. Inga löv på träden. Nu är det bara att vänta på kylan och den riktiga snön.

Av åsa - 1 oktober 2007 18:56

Det gick inte så fort med vantarna som jag trodde men det beror mest på att jag inte har orkat så mycket. Har i allafall gjort en hel utan tumme och börjat på nästa. Var med mellandottern på koll i Sunderbyn idag så jag lyckades tigga till mej ett recept på dundermedicin till mej själv. Har inte kunnat sova p ga hosta på flera nätter. Men nu ska det bli andra bullar.

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Åsassticksida med Blogkeen
Följ Åsassticksida med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se