Alla inlägg under december 2007

Av åsa - 5 december 2007 19:46

Jag har börjat sticka en liten special av garnet som jag fick av Ulricha. Garnet är jätteroligt att sticka med. Så här från början har jag tagit mönstret från swallow tail shawl och sedan ska jag avsluta mönstret från spring thing shawl. www.knittingasfastasican.com/2007/spring-things-shawl/   På mönstret ska man sticka små "nupps" men där tänkte jag sätta pärlor istället.

ANNONS
Av åsa - 5 december 2007 13:49

Det känns ju inte så lite vemodigt att öppna det sista hemlispaketet. Är det någonting som jag tycker har varit ruskigt roligt så är det den här hemlisgrejen. Det har varit precis lika kul att skicka som att få paket. Mitt tredje paket kom redan i måndags men har legat hemma i huset, men idag hade en kompis henifrån med sej paketet . Titta så fina saker jag har fått. En jättegullig ängel som min kompis har virkat åt mej och den har jag hängt i min ljusstake. Sedan har jag fått en bok som är full av vackra mönster med fair-isle stickning. Den tycker jag är super då jag någon gång ska försöka mej på en sådan tröja. Ett par jättespäda virknålar var det också i paketet och jag tror att den ena är helt perfekt till pärlorna som jag fick av Ulricha. Tusen tack snälla rara ANTFARM som har varit min hemliskompis.

ANNONS
Av åsa - 3 december 2007 19:01

Idag har jag fått ett jättefint paket i min brevlåda. Jag blev så jätteglad. För ett tag sedan så stickade jag ett par paradoxical mittens till Ulricha eftersom jag tyckte att hon skulle behöva ett par. Som tack har jag fått ett supersnyggt garn och pärlor av henne. Och jag tror att jag vet vad jag ska göra av det. Tack så hemsk mycket snälla, rara gulliga dej. Vidare har jag börjat på en ny Candle flame i petrol färgat malabrigo lace. Lugnt och avslappnande framför tv:n. Var faktiskt till frissan idag också men om man har ett hår som är lika lockigt som nyfroggat garn så är det inte det lättaste att göra något åt. Fast topparna blev väl lite bättre. Förresten så fick jag världens godaste godisar av Ulricha också men dom hann jag äta upp innan det blev nån bild. Underbart goda. Har fått min inbjudan till Ravelry men jag kommer inte på nåt bra namn. Har ni nåt bra förslag?

Av åsa - 2 december 2007 15:48

Idag har mina tjejer varit ut och åkt skidor på elljusspåret med våran lilla hund. Dom hade jätteroligt. Själv har jag varit hemma och satt igång en strumpstickning. Jag tror att om jag stickar ett par sockar så lossnar det nog. Sen har jag julstädat lite. På eftermiddagen var vi på julmarknad och gick runt och tittade lite.Köpte saffransbullar och kokosbollar så här ska frossas framför tv:n ikväll. Jag älskar lussebullar och varm riktig choklad som man kokar med kakao och socker. Inte o´boy.

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Åsassticksida med Blogkeen
Följ Åsassticksida med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se