Direktlänk till inlägg 7 februari 2008

Lite marknadsbilder

Av åsa - 7 februari 2008 09:57

Idag börjar  Jokkmokks vintermarknad och jag bor ju som sagt var mitt i smeten. Så här på torsdagmorgon har dom inte riktigt kommit igång ännu så det är ganska lugnt. Inatt var det mindre lugnt. Jag hänger ut genom mitt vardagsrumsfönster här och har knäppt ett par bilder så ni som inte kan komma får se hur det ser ut. Ska ta fler när det är "fullsatt".

 
 
Stick-Kine

Stick-Kine

7 februari 2008 11:54

Har ni kallt? Här är det +3 grader. Var på marknaden i Jokkmokk för ca 30 år sedan och då var det -35 grader!
Hur lägger du in besöksstatistiken? Hittar inte hur man gör. Kram Kine

http://www.stickankine.blogspot.com

 
Boel

Boel

7 februari 2008 12:18

Nu vill jag ju vara i Jokkmokk och inte sitta här i ett regnsurt Stockholm. Suck!

Din sjal är så fin så fin, den snyggaste jag sett på länge. Tycker du ska vara alldeles pösig av mallighet :=)

Hoppas marknaden blir trevlig!

http://www.saltflingan.wordpress.com

 
Ingen bild

åsa

7 februari 2008 12:52

Kan tala om att det är bästa tänkbara väder just nu. 0 grader och solen har börjat kika fram. Det var mulet på morgonen. Vi brukar säga att när marknaden har varit då börjar våren.

 
Bim H-D

Bim H-D

7 februari 2008 13:28

Hm, fick vrida och vända lite på huvudet där för att försöka få ordning på var ev det kunde vara... kände igen det där röda där i mitten nämligen ;) Nä, jag har inte varit där på marknaden, nej... det är ungarna som brukar vara det... men iår har det inte talats om det, nej... konstigt, hm... dock var det ju nationaldag igår för den ena, hihihi... Det enda jag har gjort i Jokkmokk... varit på försäljning av bla smycken ;) och undrar om vi tankade/köpte något att käka på i bilen där... åker ju igenom på väg upp/ner nämligen ;)
Må så gott... värmländskan... kramis och jag ska försöka krya på mig, suck... sänd gärna lite snö är du snäll... här kommer den på natten och försvinner under dagen, bläää... och jag vill INTE ha ont i halsen längre, nej!!!

http://www.sjoebacka.se

 
teresa

teresa

7 februari 2008 13:55

Det är så kul att få följa livet i norr!!
Maken säger att vi var på marknad i Jokkmokk sommaren 1990.. Känner inte igen mig, men då var det ju inte snö...
Påfågelsjalen är fortfarande ljuvlig.

http://bohusstickan.blogspot.com

 
Frida

Frida

7 februari 2008 16:10

Jag vill ha SNÖÖÖÖ! JAg får nog snart emigrera norrut. I skåne har vi nog haft 2 snödagar i vinter känns det som (var sjuk båda) Kan tänka mig att åka upp och gå på marknaden ett år...

http://fridala.blogspot.com

 
Ingen bild

Elvira

7 februari 2008 22:21

Väntar med spänning på fler bilder från Marknaden. trodde att den var större än vad området på bilderna är. Men det kanske är större yta än vad det ser ut för att vara?

Jokkmokks Marknad är ju omtalad !

 
dödergök

dödergök

7 februari 2008 23:27

Å stackars dig! jag hatar marknader och en gång om året bor jag också mitt i en. Jag och mannen brukar antingen stänga in oss eller fly fältet. Fulla människor som kissar överallt. Dålig musik ur 25 spruckna högtalare samtidigt, den vidriga lukten av flottiga munkar och överallt dessa människor. Blä.
Som sagt jag tycker synd om dig.

http://dodergok.blogspot.com

 
Bland garnnystan och sytråd

Bland garnnystan och sytråd

8 februari 2008 09:57

Du har verkligen fullkoll. det är bara att ge sig ut och inhandla godbitarna på marknaden.Härligt att se snö, det har vi inte gjort här på västkusten. Det som kommit har i en blink försvunnit.

http://www.blandgarnnystanochsytrad.blogspot.com

 
Margita

Margita

8 februari 2008 18:56

Kul att få följa marknaden genom dig jag har aldrig varit där bara hört talas om den. Vi har snö i Gävle så du behöver inte skicka.

http://margitahamid.blogspot.com

 
Ingen bild

antfarm

9 februari 2008 13:26

Lite sent ute men jag måste få berömma din peakocksjla. Den är helt underbar och färgen är ju helt perfekt. (Det har säkert fler skrivit. Jag har inte lästa alla inlägg) Det är ju precis påfågelfärger. Den tycker jag absolut att du ska skryta om utan att skämmas det minsta.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av åsa - 9 augusti 2014 20:27


Det blev ett till par strumpor med flätor. Dessa strumpor är så väldigt roliga att sticka så jag var tvungen att göra ett par i en blå färg. Fast jag har stickat en anna mudd den här gången. Bara en vanlig resårstickad mudd.     ...

Av åsa - 6 juli 2014 17:59

Inga strumpor på nålarna just nu. Däremot lite nya bebisar bland släkt och vänner. Och det tycker jag är jätteskojigt. Då får jag sticka lite babyfluff som jag kallar det. Det är så mysigt och man minns hur det var när ens egna var små och man stic...

Av åsa - 29 juni 2014 08:10

Värmen verkar inte riktigt infinna sej här i norr, så det är väl bara att köra stenhårt med stickorna. Dom här tog lite längre tid att sticka då det är mycket flätstickning. Roligt men tidskrävande. Garnet är sweetgorgiayarn från www.garngorgen.se oc...

Av åsa - 31 maj 2014 23:13


Den här sockan heter Astrakan och är designad an Kamilla Svanlund. Hon har massor av fina sockmönster på Ravelry. Hon har även gett ut en jättefin bok tillsammans med Clara Falk som heter Vantar för alla årstider och den är helt underbar. Den finns a...

Av åsa - 25 maj 2014 10:25

Egentligen behöver man väl inte yllestrumpor nu, men jag är som mest kreativ den här tiden på året. Inte så trött och hängig och det är ljust länge på kvällen. Ja, nästan hela natten. Strumporna är stickade i wollmeise och nu ser man nästan att det m...

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards