Alla inlägg under februari 2008

Av åsa - 10 februari 2008 13:57

Då kan man lugnt andas ut. Marknadshelgen är över och nattpassen likaså. Även om jag har varit ledig från jobbet så har jag ju haft nattpass vad gäller dom stora barnen. Det går inte att sova när man vet att dom är ute på alla möjliga festligheter och gärna förtär både det ena och det andra. Det är tur att man har stickningen och bästa utsikten i Jokkmokk. Jag ser ju festplatserna från mina fönster så jag ser även barnen. Februarisockarna blev klar i natt och en ny sjal har jag börjat med. Men ingen bild på sjalen har jag än.

ANNONS
Av åsa - 7 februari 2008 09:57

Idag börjar  Jokkmokks vintermarknad och jag bor ju som sagt var mitt i smeten. Så här på torsdagmorgon har dom inte riktigt kommit igång ännu så det är ganska lugnt. Inatt var det mindre lugnt. Jag hänger ut genom mitt vardagsrumsfönster här och har knäppt ett par bilder så ni som inte kan komma får se hur det ser ut. Ska ta fler när det är "fullsatt".

ANNONS
Av åsa - 6 februari 2008 20:48

Ska bara skriva ett litet inlägg om garnet som jag har använt då det är några som har frågat om det. Inköpt hos www.lisaknit.com  Jag klickade sedan på yarn och då kan man välja en massa olika sorters garn som hon har. Jag klickade på Fingering Weight Yarn-14colors och då kommer man till rätt sort. En härva innehåller 1785 yard och kostar 30 dollar utan frakt. Jag tror att jag betalade 266 kr totalt med frakt och garn och det tog 4 dagar att komma fram till mej. Hon hade slut precis när jag beställde så hon färgade nytt garn dagarna efter min beställning. Jättetrevlig tjej och lätt att ha kontakt med via e-mail.

Av åsa - 5 februari 2008 20:57

Vill börja med att tacka så mycket för alla snälla, rara kommentarer ni har skickat till mej om sjalen. Jag håller på att pösa över av mallighet. Jag vet att eget skryt luktar illa men jag kan inte låta bli. Jag har gått och klappat och luktat på den sedan den har blivit färdigblockad och här kommer lite mer bilder.

Av åsa - 5 februari 2008 10:26

Jag är färdig med min Pretty As A Peacock Shawl och jag tror att det är det vackraste projekt jag har gjort någon gång. Jag är sååå mallig. Just nu ligger den på blockning på dotterns säng så ni ska få en liten tjuvtitt men bättre bilder kommer sen.

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Åsassticksida med Blogkeen
Följ Åsassticksida med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se