Alla inlägg under mars 2008

Av åsa - 13 mars 2008 13:16

Jag har stickat färdigt min Icarussjal. Det tog lite tid men jag har jobbat ganska mycket och varit helt slut på kvällarna. Den är visserligen oblockad men det ska jag ta itu med ikväll.Garnet är woolie silk från fleece artist i färgen Ebony som jag har beställt från www.garnkorgen.se . Det gick åt nästan två härvor. Sen fick jag ett jätteryck idag. Rusade in på en tygaffär i Gällivare och käpte nytt gardintyg i glada färger. Nu ska vinterdeppet städas bort. Jag blir galen av mina mörka gardiner som hänger i fönstrena just nu. Kolla in det här.

ANNONS
Av åsa - 6 mars 2008 09:59

Tjohoo! Igår när jag kom hem hade jag fått ett paket. Det innehöll det här fina merinosilket och the som doftar såå gott. Färgen är ljuvligt vackert petrolblått. Precis den färgen som jag tycker så mycket om. Nu ska jag bara komma på vad jag ska sticka av det. Theet har jag inte hunnit smaka ännu men det ska jag göra snart. Det ska bli spännande. En till liten överraskning fick jag mej när jag skulle ladda ner bilderna från min kamera. Det visade sej att min dotter tydligen har tjyvlånat den och och knäppt lite bilder. Det här är hon hemma på lunchen och äter när det är dålig mat i skolan.

ANNONS
Av åsa - 2 mars 2008 17:59

Nu lägger jag ner det här projektet och startar ett annat. Jag brukar inte vara den som ger upp i första taget men nu gör jag det. Sockan i dominorutor är jätterolig att sticka men tyvärr får jag inte till någon passform hur jag än försöker. Har rivit upp i omgångar och börjat om med mindre maskor men den blir stor och otymplig i allafall. Så nu tänker jag sticka tropicana istället. Men jag har försökt och själva mönstret är roligt så kanske jag gör något annat i den här tekniken nån gång.

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Åsassticksida med Blogkeen
Följ Åsassticksida med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se